Dawne Forum gry Gwiezdne-Wojny

Forum gry

Ogłoszenie

Miejsce na linki

#16 2010-02-26 16:07:06

mlynek

Osoba Aktywna

Punktów :   
Nick na GW: mlynek
Pierwsza Planeta: GALAKTIKOS
Sojusz: FCR

Re: OSZUSTWO PRZEZ GRACZY

NIE ZASŁANIAJCIE SIĘ TAK ADMINEM NIECH ON SAM SIE WYPOWIE NA TEN TEMAT CZY KONTAKTOWAŁ SIE Z NORBIM !!!!!! I CZY ZROBIŁON COŚ NIE ZGODNIE Z REGUŁAMI GRY !!!!! A JAK WIDZE TO POWŁOK MASZ AGAGROSZEK 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MIAŁO ICH NIE BYC  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I CZEMU TECHNOLOGIA ZNIKNEŁA Z KONTA PRO PRZECIESZ ONA NIC WASZYM ZDANIEM NIE DAJE TO POCO JA USUWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A CO DO WASZYCH DOBRYCH STOSUNKÓW Z ADMINEM TO JAKIE MACIE PRAWO SPRAWDZAC GRACZY !!!!!!!!!!!!!!!!! TO CHYBA NIE LEGALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE PISZCIE PRYWATNYCH WIADOMOSCI DO MNIE NA TEN TEMAT TYLKO FORUM NIECH GRACZE WIDZA JAKI SOJUSZ CO ROBI I Z KIM MA SUPETR KONTAKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FCR

#17 2010-02-26 16:25:19

agagroszek

Administrator

Punktów :   

ale ty ciężko kapujesz... powłoki wcześniej można było budować i nikt nie wiedział ze jest to błąd tylko Ciebie w tej grze jeszcze niebyło ale wymądrzać sie na ten temat to potrafisz... a nikt nie mówił ze nic się nie dostaje tylko ze nie tyle zeby mieć tyle pkt co norbip4. Tak pisał do admina ze kupił sobie 4razy pro to 4razy 2 daje nam 8... i za to miał tyle pkt??? Żal mi was.

#18 2010-02-26 16:37:04

norbip4

Wbija raz na jakiś czas

Punktów :   
Nick na GW: norbip4
Pierwsza Planeta: Bontylan
Sojusz: Federacja Czterech Ras

DOBRZE JESTEŚ POINFORMOWANA 4 RAZY TO KUPOWAŁEM PRZED SAMYM INFO OD ADMINA ILE WCZEŚNIEJ PRZYKRO MI ALE NIE LICZYŁEM WEŹ  KALKULATOR I OBLICZ SOBIE
A MOŻE ADMIN CI POMOŻE????????????
ŻAL TO MI JEST CIEBIE BO NIE MOŻESZ WYTRZYMAĆ AŻ WYPOWIE SIE ADMIN .......
A MOŻE BYŁY JESZCZE INNE PAKIETY SUPER GRACZU?????!!!!!!

#19 2010-02-26 16:43:49

mlynek

Osoba Aktywna

Punktów :   
Nick na GW: mlynek
Pierwsza Planeta: GALAKTIKOS
Sojusz: FCR

ŻAL TO WAS AGAGROSZEK BO DO TEJ PORY MOŻNA BYLO KUPIC KONTO PRO Z DODATKOWĄ BUDOWA POZIOMÓW A SKORO ADMIN WIEDZIAŁ O TYM ŻE TAK MOŻNA TO CHYBA TO NIE BŁAD PRAWDA ??????? I KUMAC TO TY NIE KUMASZ I CHYBA LICZYC NIE UMIESZ A JAK SIE TAK MADRZYSZ TO ILE POZIOMÓW KIEDYS DODATKOWYCH BYŁO W KOŃCIE PRO ????????? NO WU=YKARZ SIE WIEDZA I MATEMATYKĄ  DZIECINKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FCR

#20 2010-02-26 17:07:15

agagroszek

Administrator

Punktów :   

Człowieku tych poziomów już długo niema jakby je kupił to wcześniej by tak poleciał w góre z pkt... Forum nie jest tylko dla wypowiedzi admina... Miałam prawo napisać co myśle a on niech pisze swoje...

by Michał Rosiak, Rafalon | nasz-komputer.net

Stopka forum

RSS