Forum gry
NIE ZASŁANIAJCIE SIĘ TAK ADMINEM NIECH ON SAM SIE WYPOWIE NA TEN TEMAT CZY KONTAKTOWAŁ SIE Z NORBIM !!!!!! I CZY ZROBIŁON COŚ NIE ZGODNIE Z REGUŁAMI GRY !!!!! A JAK WIDZE TO POWŁOK MASZ AGAGROSZEK 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MIAŁO ICH NIE BYC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I CZEMU TECHNOLOGIA ZNIKNEŁA Z KONTA PRO PRZECIESZ ONA NIC WASZYM ZDANIEM NIE DAJE TO POCO JA USUWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A CO DO WASZYCH DOBRYCH STOSUNKÓW Z ADMINEM TO JAKIE MACIE PRAWO SPRAWDZAC GRACZY !!!!!!!!!!!!!!!!! TO CHYBA NIE LEGALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE PISZCIE PRYWATNYCH WIADOMOSCI DO MNIE NA TEN TEMAT TYLKO FORUM NIECH GRACZE WIDZA JAKI SOJUSZ CO ROBI I Z KIM MA SUPETR KONTAKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Administrator
ale ty ciężko kapujesz... powłoki wcześniej można było budować i nikt nie wiedział ze jest to błąd tylko Ciebie w tej grze jeszcze niebyło ale wymądrzać sie na ten temat to potrafisz... a nikt nie mówił ze nic się nie dostaje tylko ze nie tyle zeby mieć tyle pkt co norbip4. Tak pisał do admina ze kupił sobie 4razy pro to 4razy 2 daje nam 8... i za to miał tyle pkt??? Żal mi was.
DOBRZE JESTEŚ POINFORMOWANA 4 RAZY TO KUPOWAŁEM PRZED SAMYM INFO OD ADMINA ILE WCZEŚNIEJ PRZYKRO MI ALE NIE LICZYŁEM WEŹ KALKULATOR I OBLICZ SOBIE
A MOŻE ADMIN CI POMOŻE????????????
ŻAL TO MI JEST CIEBIE BO NIE MOŻESZ WYTRZYMAĆ AŻ WYPOWIE SIE ADMIN .......
A MOŻE BYŁY JESZCZE INNE PAKIETY SUPER GRACZU?????!!!!!!
ŻAL TO WAS AGAGROSZEK BO DO TEJ PORY MOŻNA BYLO KUPIC KONTO PRO Z DODATKOWĄ BUDOWA POZIOMÓW A SKORO ADMIN WIEDZIAŁ O TYM ŻE TAK MOŻNA TO CHYBA TO NIE BŁAD PRAWDA ??????? I KUMAC TO TY NIE KUMASZ I CHYBA LICZYC NIE UMIESZ A JAK SIE TAK MADRZYSZ TO ILE POZIOMÓW KIEDYS DODATKOWYCH BYŁO W KOŃCIE PRO ????????? NO WU=YKARZ SIE WIEDZA I MATEMATYKĄ DZIECINKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Administrator
Człowieku tych poziomów już długo niema jakby je kupił to wcześniej by tak poleciał w góre z pkt... Forum nie jest tylko dla wypowiedzi admina... Miałam prawo napisać co myśle a on niech pisze swoje...