Forum gry
To są błędy które znalazłem
Wiem
Pisarz
Kiedy będą usunięte błędy w grze.
NIwiem a ja nie wiem co z nimi zrobić
no cos trzeba zrobic ...... to nie kontaktujesz sie janofer z rosiakiem ..........
widze ze błendy sa tez gdie indziej bo powłok ochronnych przybyło ...co nie którum graczom....
a to troche dziwne bo u mnie nadal nie mozna wybudowac wiecej niz jedna ..... a kubosnow ma sporo ...czemu ?????
Administrator
ten błąd jest ale to nie jest takie proste żeby go znaleźć gdyż jest to możliwe ze gracz oszukuje...ale pewności niema
Administrator
nie możemy dopóki nie znajdziemy błędu,a narazie w ogóle nie możemy go znaleźć.
no to niezle ..... ale co skoro nie mozecie usunąc błedu to nie mozecie zredukowac graczom co maja wiecej czegos niz powinni ??????
a tak na marginesie to troche dziwne ze on ma a nikt inny nie moze .... to nie wyglada na blad ...tylko moze ten gracz mogł wprowadzic jakiegos wirusa ????
ja to sie na tym nie znam ale jak dla mnie to troche podejrzane...bo np. ja nie moge wybudowac wiecej niz jedna powłoke to moze trzeba przyjzec sie graczą...co je maja ...to takie moje przemyslenia
Administrator
oni nie mogą,ja tylko mogę a nie mam internetu !
Administrator
łąd prawdopodobnie z powłokami naprawiłem i dodałem przycisk max w obronie.Ale chwilowo nie moge zmniejszyć graczom powłok.
Czsem wchodze na internet u kolegi